Velg en side

Retreat på Akinon Resort i Spania 1.-6. juni 2018.

Du fortjener noen dager i sol og varme, til å lade batteriene og ta vare på deg selv i herlig atmosfære og nydelige omgivelser. Det blir gode dager med MediYoga, meditasjon, undervisning, matkurs med ren, naturlig mat som smaker fantastisk og alt dette fremmer god helse. Dette passer for deg som ønsker å skape endring i livet ditt, eller for deg som vil fortsette den endringen du allerede har startet. Meld deg på da vel!

Lær ditt energisystem å kjenne – bli din beste veileder

Siri og Mary-Janne ønsker deg varmt velkommen til Livsendrende Retreat med MediYoga, meditasjon, undervisning og matkurs.

Vet du hvor stor påvirkning måten du lever på kan ha på din egen helse? Synes du det er spennende at du selv har tilgangen til å endre alt i livet ditt?

Hvis du kjenner at du ønsker å gjøre endringer som påvirker livet ditt på en god måte, så meld deg på Retreatet vårt på Akinon Resort 1.-6. juni 2018. Akinon Resort er en oase av velvære hvor det serveres god naturlig mat. Stedet har en lun og rolig atmosfære som er perfekt for å starte en endringsprosess.  

Vi vil ha fokus på deg som menneske i en helhet ~ alt i kroppen henger sammen. Vårt energisystem som består av både vår fysiske kropp, våre følelser, vårt sinn og vår sjel.

Alt av symptomer vi går med (følelser, kroppen, tanker) henger sammen med en ubalanse i vårt energisystem. Du har selv tilgangen til å skape mer balanse ved å bli mer bevisst alle delene i deg og hva du trenger for å skape endring.

Alt er energi ~ energi dør ikke den endrer kun form!

Energi kan du hente fra 4 hovedkilder; kroppen, følelsene, tankene og sjelen. Hver av disse hovedkildene kan du trene opp slik at du enklere ser hva som ganger deg og hva du trenger å slippe taket i ~ da kan du enkelt fylle opp dine kilder. Dine energikilder blir til enhver tid da en fornybar ressurs du kan fylle på med og dermed SELV balansere. Da skaper du selv balanse i ditt eget liv uten at du tillater ytre omstendigheter å styre deg!

På Retreatet vil vi snakke en god del om stress. Stress er så mye mer enn vi er opplært til å tro. Belastning over vår egen toleransegrense kan henge sammen med traumer fra barndom, ulykker, skilsmisser, dårlig kosthold, tankespinn, grubling, frykt, sorg, medisiner ~ ja det kan være av alle slag. Vi kommer til å ha en organisk flyt mellom teori og praktiske øvelser slik at du selv skal få mulighet til å komme i kontakt med alle deler i deg. Hvilke signaler gir kroppen deg, hvilke signaler gir sinnet/tankene deg, hvilke signaler gir følelsene deg, hvilke signaler gir sjelen deg?

I prisen får du:

 • Overnatting i fem døgn (enkeltromstillegg på 20 Euro pr.døgn)
 • Undervisning (bla. hormoner, chakrasystemet, epigenetikk, fordøyelse)
 • Meditasjon og MediYoga hver dag
 • Matkurs med fokus på ren og naturlig mat
 • Halvpensjon (frokost og middag) inkl drikke til maten
 • Tapasmiddag ankomstdagen
 • Festmiddag kvelden før kursslutt
 • Tilgang til gym
 • Tilgang til innendørs svømmebasseng og infrarød sauna om det er kaldt ute
 • Tilgang til loungen
 • Mulighet for spabehandlinger med 10% rabatt.

Om interessen er der, vil vi også dra på utflukt en av dagene.

Kurspris:

Early bird før 1. mars: kr.9.490,-
Etter 1. mars kr. 9.990,-
Depositum: 50% av kursprisen før 15. april
Bindende påmelding

Tilbakemeldinger fra forrige kurs:

“Kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige folk”  

“Anbefaler på det varmeste Retreat med Siri og Mary-Janne her på Akinon Resort. Det har gitt meg større innsikt og visdom. De to damene er bare GULLE gode”  

“Disse dagene fyller meg og gir det indre livet mitt bedre mening og forståelse”  

“Flotte damer som gir av seg selv, er inspirerende og motiverer til endringer. Kjenner meg avslappet, trygg og klar til videre endringer når jeg kommer hjem og gleder meg til å bruke det jeg har lært på kurset. Stor Takk!”  

“Anbefaler på det sterkeste at alle som vil ha forandring i livet sitt, men ikke helt vet hvorfor/hvordan, tar dette kurset!. Disse to er de beste kursholderene! Jeg visste hele uken at dette stedet var spesielt, og når eierene av Akinon fortalte intensjonen sin, hva Akinon betyr, fikk alt mening. Dette stedet er kjærlighet”  

“Kjenner at stor takknemlighet, mye kunnskap og ekte kjærlighet berører meg i disse dagene jeg har vært i denne gruppen. Siri og Mary-Janne når frem til meg gjennom deres store intensjon om hjelp til endring i arbeidet de gjør her”  

“Omsorgsfulle og kunnskapsrike kursholdere som klarte og skape et avslappet miljø og et godt sammensatt program. Fantastiske dager med sol, påfyll, inspirasjon, kunnskap og kjærlighet”  

Hvordan kommer du deg dit?

 • Flyreise og transport til og fra Alicante flyplass kommer i tillegg.
 • Det er mulig å bestille buss/transport fra Marianne Tours.
 • De snakker norsk.
 • Link til hjemmesiden her: http://www.mariannetours.no/
 • Eller du kan ta taxi fra og til flyplassen. Det kan ordnes slik at flere tar sammen, så bli det billigere.

Flyprisene er billige til raskere du bestiller så det er fint å være tidlig ute. Norwegian og SAS flyr til Alicante.

Vi ønsker varmt velkommen
Mary-Janne Nystøl – Din Beste Helse www.dinbestehelse.no
Siri Hole Stensson – Lev Lyst www.levlyst.no

Mary-Janne er ernæringsterapeut, foredrags-og kursholder og jobber mye med matintoleranser, betennelser og mage/tarm problemer. I Spania vil hun holde matkurs og undervise om dagsaktuelle temaer som gjelder de fleste av oss i dag, slik som epigenetikk, tarmhelse og viktigheten av et godt tilpasset kosthold.

På matkurs fokuserer Mary-Janne på ren hel mat uten sukker, gluten og melk. Du vil også få med et kompendium av oppskrifter og PDF av foredragene vi holder.

Mary-Janne har møtt mennesker i alle sine serviceyrker hele arbeidslivet og er god på å se bakom “masken” på hvert enkelt menneske. Hun brenner for å hjelpe og gleder seg over hver og en som får et bedre liv.

Siri er utdannet Ernæringsteraeput TMS, sertifisert Reading terapeut og MediYoga lærer og terapeut trainee. Hun har holdt en rekke foredrag og kurs innen tema som ernæring, stress, selvutvikling, meditasjon og MediYoga. Veileder til daglig mennesker en til en og holder MediYoga undervisning hver uke.

Siri har lang erfaring med å møte mennesker etter 18 år i hotellbransjen og 18 år som treningsinstruktør i flere treningsformer.

Siri brenner for å dele visdom og verktøy utifra hva som har fungert på hennes egen reise. Det er og viktig å starte å kjenne i egen kropp, bli bevisst tankemønster, trosmønster og undertrykte følelser for å åpne opp for endringer i livet.

Besøksadresse

Rasmus Winderens vei 51, 0373 Oslo

Besøksadresse, Oslo