Velg en side

Om Green Doctors®

Forebygging

Green Doctors® har fokus på forebygging av sykdom. Gjennom kartlegging av generell helse, kartlegging av kosthold og vitaminstatus kan pasienten få hjelp til å unngå alvorlig sykdom.

Din historie

En Green Doctor er interessert i hvem du er som pasient – fra fødsel og fram til i dag. Derfor blir du spurt om dine foreldre og besteforeldre hadde sykdommer, om barndommen din og hvordan du har det som voksen. For at vi skal kunne gi deg en behandling som er mest mulig tilpasset deg, trenger vi at du forteller om deg selv.

Første konsultasjon

Når du kommer til den første konsultasjonen, tar du med deg skjemaet du har fylt ut. Vi setter av en klokketime for å utdype og lage en plan for behandlingen. Din motivasjon er vesentlig. Vi  kan foreslå kartleggingstiltak og informere deg. Så er det du som tar avgjørelsen om videre arbeid.  Det er du som kjenner din motivasjon, økonomi og tid. Du får en kjøreplan, rekvisisjon til blodprøver og forslag til oppfølgingstime om vel to uker. Last ned skjemaer

Spesialområder

• Kostholdsveiledning ved lavt blodsukker, insulinresistens, matvareintoleranse, candida osv.
• Vektreduksjon – varig, årsaksrettet behandling av fedme og overvekt.
• Allergibehandling, alternativ til «skolemedisin»
• Råd om hvordan du kan bli kvitt kronisk sykdom som angst, depresjon, allergi, astma, migrene, gikt, høyt blodtrykk, tarmsykdom, forstoppelse, hormonubalanser, diabetes 2, osv.
• Alternativ behandling av infertilitet
• Barn med overvekt
• Barn med sengevæting
• Barn med psykisk lidelse som scizofreni, autisme, ADHD
• Oligoscan en mineral-og tungmetallanalyse som gjøres på kontoret. Resultat får du på PC med en gang.

Blodprøver

Blodprøver forteller noe om kolesterol, blodsukkernivå, stoffskifte osv. Har du gamle blodprøver, tar du dem med til første konsultasjon.  Om du ikke allerede har testene, sørger vi  for henvisning til blodprøver. Vi bruker Furst, Aker og Lab1.

Evaluering

Når analyseresultatene foreligger, ber vi deg komme til en ny time, og vi foreslår en behandling for deg. Har du problemer med skjelettet, må dette korrigeres først. Har du for eksempel svært lave nivåer av D- eller B-vitaminer, gjør vi noe med det. Vi har god erfaring med en kombinasjonsbehandling av kostendring og tilskudd av mineraler og vitaminer.

Behandlingsplan

Som en Green Doctor vet vi at høyt stressnivå, bearbeidet  mat og forurensing av luft, mat og vann er en stor belastning for kropp og sjel. Derfor kan en behandlingsplan for eksempel starte med det som er best for kroppen – rent vann, ren luft, et godt sovesystem og mat som inneholder lite sukker, stivelse, kaffe og alkohol.  Disse rådene settes sammen med andre råd som følger av analyse av blodprøver. Så setter vi opp et forslag til program som kan inneholde tilskudd av vitaminer og mineralterapi, grønn mat, tilpasset kostplan eller rett og slett en sykemelding, slik at kroppen kan få hvile seg.

Samarbeidspartnere:

• Samarbeider med: homeopat, akupunktør, kinesiolog, fotsoneterapeut, healer, kiropraktor, ernæringsfysiolog, osteopat, fysioterapeut, tannlege, andre leger, psykolog, colonhydroterapeut (tarmskylling), gestaltterapeut, biopat, massør
• Henviser til leger som kan gi deg: Røntgen, blodprøver, urinprøve på proteinintoleranse, spesialister på sykehus, poliklinikker og privatpraktiserende spesialister.

Hvor fort blir jeg frisk?

Vi kan aldri si på forhånd hvor lang tid det tar før du er frisk, men vi kan komme med antydninger. Vi har erfart at jo bedre du følger behandlingsplanen, desto raskere kommer resultatene.

Teamarbeid

Velkommen til teamarbeid, hvor du er sjefen! Vi og våre samarbeidspartnere er her for å hjelpe deg – til å komme i balanse, slik at du kan komme deg videre i livet med hele deg!