Velg en side

Dr Erlend Aabel

Dr Siri Aabel

Allmennlege Erlend Aabel er (født i 1986) tok sin medisinske embetseksamen ved Syddanske Universitet i 2013. Han har hatt turnustjeneste i Danmark og jobbet både på sykehus og i allmennpraksis. Det siste året har han vært tilknyttet akuttmottaket på Bispebjerg hospital i København. Hans interesseområde er særlig innenfor mage/tarmlidelser og han er utlært i å gjøre gastroskopi og koloskopi.

Erlend er glad i å lytte og glad i å hjelpe. På høyden av flyktningekrisen i 2015/2016 dro han til Hellas for å arbeide som frivillig lege. Her jobbet han 2 måneder med båtflyktninger på Lesbos og senere et halvt år som medisinsk ansvarlig for den svenske nødhjelpsorganisasjonen Lighthouse Relief.

Erlend ser verdien av å jobbe tverrfaglig. Før han begynte på medisinstudiet utdannet han seg til massør ved Axelsons, og han har en bachelorgrad i kiropraktikk. Han trener regelmessig yoga og har opplevd på egen kropp hvor viktig det er å være i bevegelse for å forebygge sykdom og ubalanser. Han kjenner godt til homeopati, urtemedisiner, akupunktur og fotsoneterapi.

Erlend er allmennlege og kan sykemelde, skrive resepter, gå i dialogmøter med NAV, henvise til andre undersøkelser og spesialister på sykehus, kort sagt alt det som en vanlig fastlege gjør. Forskjellen er at han bruker mer tid og jobber grundigere for å finne årsaken til ubalanser og sykdom, og at han deretter veileder pasienten ut fra et helhetsperspektiv.

Erlend tar også imot pasienter på Skype eller telefon.

Priser: hel time (60min) 1800.- halv time (30min) 900.-

Ønsker du å booke tid med dr. Erlend send sms til 92290827 eller skriv en mail til post@greendoctors.no