Velg en side

Dr Siri Aabel

Dr Siri Aabel

Siri Aabel er utdannet lege fra UiO med norsk lisens og autorisasjon, og har i mange år drevet allmennpraksis med spesiell interesse for alternativ behandling. I tillegg er hun utdannet homeopat fra Norsk akademi for naturmedisin, og har tatt tilleggskurs i urtemedisin, soneterapi, orientalsk diagnose og kinesiologi.

Hun har også forsket på homeopati og bjørkepollenallergi. Fra 2001- 2004 jobbet hun med Fedon Lindberg på en spesialklinikk i Oslo for forebyggende medisin, overvekt, diabetes og høyt blodtrykk.

Siri Aabel etablerte Green Doctors for at pasienten skal oppleve å bli sett som et helt menneske. Aabel samarbeider med mange ulike terapeuter for å oppnå best mulig resultater, med færrest mulig bivirkninger. Målet er å hjelpe pasienten til å bli frisk så fort som mulig, og til å ivareta god helse etter endt behandling.

Aabel kartlegger i sin behandling hele mennesket gjennom kunnskap fra et bredt fagfelt, og leter etter årsaker for å behandle et problem, en sykdom eller ubalanse. Sammen med klienten legges en fremdriftsplan – i tråd med deres ønsker.

Siri Aabel jobber nå på Fokusklinikken på Vinderen.